اخبارشهرستان گلپایگان در خبرگزاری ایسنا

اخبار درج شده از شهرستان گلپایگان درخبرگزاری ایسنارا همه روزه دراینجا دنبال کنید

اخبارشهرستان گلپایگان در خبرگزاری ایسنا

اخبار درج شده از شهرستان گلپایگان درخبرگزاری ایسنارا همه روزه دراینجا دنبال کنید

نماینده گلپایگان: مردم دست‌های خود را به زانو بگیرند و حرکت کنند

فاطمه عبدلی | يكشنبه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۳۸ ب.ظ

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت‌ها بودجه زیادی برای تمام رفع نیازها و مطالبات ندارد و مردم باید دست‌های خود را به زانو بگیرند و حرکت کنند.

نماینده گلپایگان:
مردم دست‌های خود را به زانو بگیرند و حرکت کنند

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت‌ها بودجه زیادی برای تمام رفع نیازها و مطالبات ندارد و مردم باید دست‌های خود را به زانو بگیرند و حرکت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در گلپایگان، محمدحسین میرمحمدی روز گذشته (سه شنبه) با حضور در روستای "دُر" در بین مردم این روستا اظهار کرد: از زمان پیروزی انقلاب تا کنون اقدامات خوبی انجام شده است، اما قطعاً مردم شایستگی دریافت خدمات بیشتری را دارند، ولی نیازها نامحدود و امکانات محدود است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ تمدن، تاریخ و اعتقاد دارای بهترین‌ها است و به خاطر ندای خداباورانه این ملت است که هجمه‌های نظام‌های استکباری به سمت آنها می‌آید، اما ایران در این منطقه نا امن تنها کشوری است که دارای لنگرگاه ثبات می‌باشد.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی گفت: نمی‌گوییم که سوء مدیریت‌ها وجود ندارد و اعتبارات هم کافی است، اما مدیریت مردم بر تمام مشکلات می‌تواند فائق بیاید.

میرمحمدی اضافه کرد: امروز در کره خاکی جنگ آب شروع شده است، عراق و سوریه با یکدیگر مشکل آب دارند، ژاپن خاک ندارد و در آب کشت می‌کند، اما ما خاک و آب داریم ولی باید با مدیریت از آن استفاده کنیم .

وی افزود: راه نجات روستاییان مهاجرت نیست، زیرا در مهاجرت چیزی پیدا نمی‌شود، بیشتر مهاجران دچار آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی می‌شوند و باید گفت که فضای زندگی در کلان شهرها سر ریز شده است.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار خاطر نشان کرد: بیش از هشت هزار روستا در کشور داریم که بیشتر مطالبات آنها شبیه به هم است، اما مگر دولت‌ها چقدر بودجه دارند، پس مردم باید خود دست‌هایشان را به زانو بگیرند و حرکت کنند.

فرماندار گلپایگان در ادامه این بازدید گفت: راه نجات مردم روستای "دُر" توسعه کشاورزی این روستا است و مردم بدانند که با مهاجرت هیچ مشکلی حل نخواهد شد. تغیر الگوی کشت را سرلوحه کار قرار دهید و به سمت کشت‌های کارشناسی شده حرکت نمایید.

محسن حسین میرزایی اظهار کرد: زمین‌های کشاورزی روستا را یکپارچه کنید و طرح آن را به جهاد کشاورزی ارائه نمایید، چرا که برای مکانیزه شدن با هر مبلغی، دولت 85 درصد آن را به صورت بلاعوض در اختیار کشاورزان می‌گذارد و مابقی را هم به صورت وام‌های کم بهره با اقساط طولانی برای آنها در نظر گرفته می‌شود، و من این فرصت را گنج کشاورزی می‌دانم.

وی یادآورشد: شهرستان گلپایگان از این طرح کمترین استقبلال را کرده است، نباید دریا و اقیانوس را رها کرد و در پی یک فنجان آب بود، نباید یکپارچه سازی اراضی، کشت‌های کارشناسی شده، آبیاری‌های قطره‌ای و تحت فشار و... را نادیده گرفت و همیشه بگوییم آب فراوان نداریم.

به گزارش ایسنا؛ روستای دُر دارای 270 نفر جمعیت است و جاده‌ای که از این روستا عبور کرده همان جاده ابریشم زمان شاه عباس صفوی است که به دلیل باریک بودن و تردد ماشین‌های سنگین از این جاده خطرات جانی زیادی در کمین اهالی این روستا می‌باشد.

لینک خبردرایسنا


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
mouse code

كد ماوس