اخبارشهرستان گلپایگان در خبرگزاری ایسنا

اخبار درج شده از شهرستان گلپایگان درخبرگزاری ایسنارا همه روزه دراینجا دنبال کنید

اخبارشهرستان گلپایگان در خبرگزاری ایسنا

اخبار درج شده از شهرستان گلپایگان درخبرگزاری ایسنارا همه روزه دراینجا دنبال کنید

امام جمعه گلپایگان: عده ‌ای فکر می‌کنند مسجد ارث پدریشان است

فاطمه عبدلی | يكشنبه, ۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۸:۵۰ ب.ظ

امام جمعه شهرستان گلپایگان گفت: مساجد وابسته به هیچ گروه جناح و حزبی نیست و یک شبکه بهم پیوسته برای امت اسلامی است.


امام جمعه گلپایگان: عده ‌ای فکر می‌کنند مسجد ارث پدریشان است

امام جمعه شهرستان گلپایگان گفت: مساجد وابسته به هیچ گروه جناح و حزبی نیست و یک شبکه بهم پیوسته برای امت اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در گلپایگان، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا اسماعیلی امروز (یکشنبه) در جمع خبرنگاران شهرستان با اشاره به اینکه یکی از مکان‌های مقدسی که خداوند برای ارتباط با خودش در نظر گرفته است مساجد است، اظهار کرد: مسجد یکی از اماکنی است که‌ می‌تواند سبب تقرب انسان به خدا شود.

وی با بیان اینکه مساجد متعلق به شخص خاصی نیست، ادامه داد : اگر کسی در ملک خود مسجدی ساخت آن مکان از مالکیتش خارج شده است و دیگر در اختیار او نیست لذا هیچ مکانی به این اندازه مستقل نیست.

امام جمعه گلپایگان گفت: مساجد وابسته به هیچ گروه جناح و حزبی نیست و یک شبکه بهم پیوسته برای امت اسلامی است و می‌توان از آن به عنوان بهترین و بزرگترین حزب برای تمام آحاد جامعه نام برد.

حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که در برخی از مساجد وجود دارد این است که عده‌ای فکر می‌کنند مسجد ارث پدریشان است و حاظر نیستند از نوآوری و خلاقیت جوانان استفاده کنند.

وی اضافه کرد: امیدواریم مساجد جایگاه حقیقی خود را پیدا کنند و فرهنگ سازی‌ها صورت گیرد تا از تمام ظرفیت مسجد در زمینه‌های مختلف استفاده شود.

خطیب جمعه شهرستان گلپایگان خاطر نشان کرد: خواستگاه انقلاب اسلامی و راهپیمایی‌ها از مساجد شروع شد اکنون نیز یکی از مکان‌هایی که می‌تواند مرکز جوشش مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باشد مساجد است لذا اگر امام جماعت به تمام معنا از جامعیت برخوردار باشد می‌تواند از تمام ظرفیت‌های مسجد استفاده کند.

نماینده ولی فقیه در شهرستان گلپایگان اضافه کرد: حدود 120 مسجد در شهرستان وجود دارد که 90 درصد از آن ساماندهی شده است و دارای هئیت امناء و امام جمعات است و در مجموع می توان گفت که 25 درصد از مساجد شهرستان در زمینه‌های مختلف فعال هستند.

اسماعیلی گفت: حدود 6 درصد از مساجد دارای صندوق قرضه الحسنه، کانون‌های فرهنگی و مشاوره است، اما باید گفت که برخی از مساجد در تامین هزینه‌های جاری خود دچار مشکل هستند چه برسد به اینکه بخواهند کارهای فرهنگی انجام دهند.

وی یادآورشد: اصرار اساسی ما این است که هیچ مسجدی چراغش خاموش نباشد و حتما امام جماعت داشته باشد و همیشه از امامان جماعت هم خواسته‌ایم که از فرصت طلایی که در اختیارشان است نهایت استفاده را داشته باشند.

لینک خبردرایسنا



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
mouse code

كد ماوس